5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort şi cinci răniţi într-un accident provocat de o şoferiţă de 21 de ani

Un mort şi cinci răniţi într-un accident provocat de o şoferiţă de 21 de ani

O femeie a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite, după un accident în care au fost implicate trei mașini, pe raza comunei Mogoșești-Siret din județul Iași, informează Observatornews.

Teribilul accident din comuna Mogoşeşti-Siret, judeţul Iaşi, s-a produs miercuri la intersecţia drumului comunal DC 104 cu drumul judeţean DJ 208 şi a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în intersecţie.

Din primele informații, de vină pentru accident este o șoferiță în vârstă de 21 de ani, care a intrat de pe un drum secundar pe cel principal fără a se asigura. Persoana decedată era pe locul din dreapta al autoturismului condus de aceasta.

Pe imaginile surprinse se poate observa cum femeia, aflată la volanul unui autoturism marca Volkswagen, de culoare neagră, nu observă indicatorul STOP de la intersecţie şi intră pe drumul judeţean, moment în care maşina este lovită, pe rând, de alte două maşini care circulau regulamentar.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina a fost distrusă, iar toţi cei aflaţi în interior au fost răniţi.

Din nefericire, medicii chemaţi de urgenţă la locul accidentului nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa unei femei în vârstă de 54 de ani, pasageră în Volkswagen.

Medicii au acordat primul ajutor altor cinci victime, printre care şi un copil, toţi fiind transportaţi ulterior la spital.

Cei trei conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS