19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPercheziții la funcționari publici cercetați pentru fapte de corupție

Percheziții la funcționari publici cercetați pentru fapte de corupție

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, împreună cu polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de luare de mită, complicitate la luare de mită și înșelăciune de către funcționari publici, în legătură cu îndeplinirea/neîndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Astăzi, sunt puse în executare un număr de 6 mandate de percheziție domiciliară, la domiciliile și locurile de muncă a 3 funcționari publici și la sediul a două instituții publice de pe raza județului Dâmbovița.

Trei suspecți vor fi conduși pentru audieri, în baza mandatelor de aducere, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

În cauză se beneficiază de sprijin din partea lucrătorilor de poliție judiciară din cadrul D.G.A. – Direcția Anticorupție pentru Municipiul București și Județul Ilfov și serviciile județene anticorupție Prahova, Argeș și Buzău, precum și a lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița.

Totodată, la instrumentarea cauzei s-a beneficiat de suport de specialitate din partea Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Operațiuni Speciale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS