9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTâlhărit după ce a apelat la serviciile unei prostituate

Tâlhărit după ce a apelat la serviciile unei prostituate

Doi bărbați, de 24 și 37 de ani, au fost arestaţi de poliţiştii din Maramureş după ce au tâlhărit un individ care a apelat la serviciile unei prostituate, www.emaramures.ro.

Aceştia, în complicitate cu un alt individ, care este cercetat în stare de libdertate, au intrat mascaţi peste cei doi “amorezi” într-un apartament din Baia Mare. Bărbații l-au lovit pe clientul femeii, l-au ameninţat cu un cuţit şi i-au furat toţi banii.

Acesta avea asupra sa 11 mii de lei şi aproape 900 de Euro. După atac, a sunat la 112, iar la două zile distanţă, tâlharii au fost identificaţi.

Doi dintre ei au fost arestaţi pentru 30 de zile, iar al treilea urmează să fie dus în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Banii au fost recuperaţi şi returnaţi victimei, iar acum poliţiştii fac cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională a celor trei.

Există indicii că acest grup infracțional a mai comis astfel de fapte, așa încât cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.
Polițiștii recomandă persoanelor interesate de servicii sexuale contra cost să cunoască prevederile Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială și să evite astfel de manifestări, întrucât riscă să devină victime ale unor infracțiuni grave.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS