12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci tineri, arestaţi după o încăierare cu pumni și picioare într-o discotecă

Cinci tineri, arestaţi după o încăierare cu pumni și picioare într-o discotecă

Cinci tineri au fost arestați preventiv după ce au fost implicați într-o bătaie generală, incidentul având loc la discoteca din localitatea ieşeană Răducăneni, informează News.ro.

Cei cinci tineri, împreună cu o altă persoană, se aflau în noaptea de sâmbătă spre duminică în discoteca din localitatea Răducăneni, iar în jurul orei 2.00, între cele şase persoane a izbucnit un scandal de proporţii, care a început în interiorul discotecii, apoi a continuat pe terasa acesteia, dar şi în parcarea din faţa clădirii.

Tinerii s-au lovit reciproc cu pumnii şi picioarele, distrugând o parte din mobilierul existent in discotecă, cât şi sticlele şi paharele din barul acesteia. Unul dintre ei avea un topor.

Persoanele implicate în incident au suferit diverse leziuni. Conflictul a durat 40 de minute, iar la acel moment în discotecă se aflau o sută de tineri.

Unul dintre participanţii la bătaia generală a plecat a doua zi în Marea Britanie, unde a intrat în carantină pentru 14 zile.

În cursul zilei de joi, cinci dintre participanţii la scandal au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni, iar vineri magistraţii au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă.

Cele cinci persoane sunt cercetate pentru tulburarea liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS