8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn biciclist a murit şi două persoane au fost rănite într-un accident pe DN 25

Un biciclist a murit şi două persoane au fost rănite într-un accident pe DN 25

Un bărbat aflat pe bicicletă a murit, iar alte două persoane dintr-un autoturism au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut pe DN 25, a informat, miercuri, IPJ Galaţi, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe DN 25, în localitatea Barcea, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Din primele verificări la faţa locului a reieşit că victima, un bărbat de 30 de ani, care circula cu o bicicletă pe strada Pieţei, din Barcea, a fost acroşată de un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, în momentul în care ar fi intrat în intersecţia cu DN 25.

Şoferul ar fi circulat cu viteză mare şi a pierdut controlul volanului. Maşina acestuia a doborât mai întâi un stâp şi apoi un copac înainte să-l lovească pe biciclist. 

În urma impactului, biciclistul şi-a pierdut viaţa, iar conducătorul autoturismului şi un pasager aflat în acesta au fost răniţi.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs accidentul. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS