12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentJudecătoria Craiova se mută la Centrul Multifuncțional

Judecătoria Craiova se mută la Centrul Multifuncțional

Judecătoria Craiova a anunţat că, începând cu data de 1 noiembrie, Secţia Penală şi Secţia a II-a Civilă se vor muta în două imobile de pe strada Târgului. Este vorba de imobilul Centrul pentru IMM-uri şi Centrul de Excelenţă în Afaceri.

Potrivit Judecătoriei Craiova, cele două secţii îşi vor începe activitatea pe data de 1 noiembrie.

„Prin prezenta vă comunicăm că, începând cu data de 01.11.2021,  Secția Penală din cadrul Judecătorie Craiova își va desfășura activitatea în locația din str. Târgului nr. 26 – Imobilul Centrul pentru IMM -uri, iar  Sectia a II-a Civilă din cadrul Judecătoriei Craiova  își va desfășura activitatea în locația din str. Târgului nr. 26  – Imobilul Centrul de Excelență în Afaceri”, a comunicat instanţa.

Cele două clădiri, cerute de Tribunalul Dolj

Tribunalul Dolj a fost cel care a solicitat primăriei atribuirea unui spațiu pentru relocarea unei părţi a activităţii Judecătoriei Craiova. Municipalitatea a oferit cele două imobile de la Centrul Multifuncțional. În martie, Consiliului Local (CL) Craiova a supus la vot transmiterea în folosinţă gratuită, pe o perioadă de 5 ani, începând cu data de 16.03.2021, cu posibilitatea prelungirii, către Tribunalul Dolj, pentru Judecătoria Craiova, a celor două clădiri: Centrul de Excelenţă în Afaceri (cu valoarea de inventar de 2.145.744,16 lei) și Centrul pentru IMM-uri (cu valoarea de inventar de 2.720.791,19 lei).

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS