16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFabrică de preparate din carne, mistuită de flăcări

Fabrică de preparate din carne, mistuită de flăcări

Pompierii din cadrul Detașamentului caracal au intervenit, noaptea trecută, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrică de preparate din carne din Caracal, Olt. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Pompierii spun că intervenția a durat peste trei ore. În urma incendiului a ars toata hala de producție.

”Mai bine de trei ore au acționat pompierii Detașamentului Caracal, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o hală de producție a produselor din carne, din municipiul Caracal.

La locul indicat s-au deplasat, progresiv, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un autocamion de intervenție, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție.

La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, la o hală de producție, cu posibilități de propagare la construcțiile aflate în imediata apropiere. Pompierii au reușit localizarea rapidă a incendiului și astfel pagubele au fost reduse semnificativ”, au precizat pompierii.

Au ars hala, cu suprafața de aproximativ 150 de metri pătrați, construită pe structură metalică și materialele și echipamentele aflate în interior. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS