7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopiii unui fost primar au sechestrat-o și batjocorit-o pe presupusa amantă a tatălui lor

Copiii unui fost primar au sechestrat-o și batjocorit-o pe presupusa amantă a tatălui lor

Trei tineri din Bihor, între care şi un subofiţer al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crişana, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Militar, acuzaţi de tâlhărie şi lipsire de libertate, după ce au sechestrat şi umilit o femeie, pe care au dezbrăcat-o, au legat-o, au bătut-o şi au tuns-o, aruncând-o în final, în pielea goală, în curtea casei în care locuieşte mama ei, în localitatea Măgeşti, informează Bihoreanul.ro.

Incidentul incredibil s-a produs vineri după-amiază în satul bihorean Ortiteag din comuna Măgeşti, într-un birou al unei prospere firme de construcţii patronată de Gavril Costa, tatăl a doi dintre tinerii agresori, Andrada (27 ani) şi Florin Costa (29 ani).

Afaceristul, Gavril Costa, fost primar al comunei Măgeşti vreme de trei mandate, în perioada 2000-012, era bănuit de copiii săi că ar avea o relaţie cu contabila firmei sale şi au vrut să se răzbune pe femeia care ar fi intervenit între el și mama lor.

Planul de răzbunare l-au pus în aplicare împreună cu iubitul Andradei, un pompier orădean, Cătălin Butuc (31 ani), fiul unei poliţiste şi al fostului şef al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Bihor.

Aflați de aici cum s-a desfășurat răzbunarea celor trei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS