27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident teribil: Craiovean spulberat de două mașini

Accident teribil: Craiovean spulberat de două mașini

-

Tragedie pe o şosea din judeţul Dolj, seara trecută! Un bărbat de 41 de ani din Craiova și-a pierdut viața după ce a fost lovit de două mașini în timp ce se afla pe marginea drumului în localitatea Răcarii de Sus

Potrivit primlor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în această seară, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiași au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localității Răcarii de Sus, a avut loc un accident rutier.

Bărbatul a fost lovit de două mașini

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un bărbat de 41 de ani, din Craiova, care s-ar fi aflat pe partea carosabilă, pe banda 1 a DE 70, în localitatea Răcarii de Sus, ar fi fost acroșat de un autoturism condus în direcția Craiova către Filiași, de o tânără de 23 de ani, din comuna Brădeşti.

Din impact, bărbatul ar fi fost proiectat în spate, fiind lovit de un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Filiaşi, în aceeași direcție de mers.

Din păcate, în urma evenimentului rutier, bărbatul a decedat.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de ucidere din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Doi tineri, reținuți pentru vânzarea de substanțe psihoactive

Doi tineri au fost reținuți pentru vânzarea de substanțe...

ȘTIRI GdS