17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Trafic de droguri la un festival de muzică din Olimp. Patru suspecți, arestați

(VIDEO) Trafic de droguri la un festival de muzică din Olimp. Patru suspecți, arestați

-

Polițiștii de la Antidrog Constanța, acționând sub acoperire, au capturat mai mulți indivizi care vindeau droguri. Ei au reușit, astfel, să confiște o cantitate importantă de substanțe psihoactive, care ar fi ajuns la consumatorii aflați la festival.

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 39 de ani, au fost reținuți pentru deținere și trafic de droguri de mare risc. Patru dintre suspecți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii de la Criminalitate Organizată Constanța, coordonați de procurorii DIICOT, au stat cu ochii pe traficanții de droguri, în fiecare noapte din cele cinci ale festivalului de muzică electronică de pe o plajă din stațiunea Olimp.

Polițiștii aflaseră că doi indivizi, din Cluj, vindeau droguri consumatorilor prezenți la festival.

În urma percheziției, au fost descoperite 416 comprimate de ecstasy, 48 de grame de cocaină, 79 de grame de ketamină, 990 de grame de amfetamină, 610 grame de cannabis, 90 de grame de rezină de cannabis, precum și alte substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.
În baza probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi bărbați, de 27, respectiv 39 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc. Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru de 30 de zile, iar un al treilea este cercetat in libertate.

Alți doi suspecți, unul din Mangalia și celălalt din București, fuseseră arestați tot pentru trafic de droguri, în a doua și a treia zi a Festivalului de muzică electronică de la Olimp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS