11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie ucisă la prima întâlnire de un bărbat cunoscut pe Facebook

Femeie ucisă la prima întâlnire de un bărbat cunoscut pe Facebook

O femeie, din Ploiești, a murit, în staţiunea Sinaia, după ce a fost lovită de un bărbat care o însoţea în staţiune. Cei doi s-au cunoscut recent pe Facebook şi şi-au dat întâlnire. Doar că ceva nu a mers bine. Băut bine, bărbatul i-a dat câteva palme, a îmbrâncit-o şi a fugit cu mașina, chiar dacă avea permisul suspendat. În urma lui, femeia a căzut pe asfalt și nu s-a mai ridicat, informează ŞtirileProTV.

Mai mulţi turişti aflaţi în Sinaia au asistat înmărmuriţi la scena petrecută pe înserat în faţa unei pensiuni din centrul staţiunii. Femeia, în vârstă de 47 de ani, îl cunoscuse, se pare, de numai două săptămâni, pe Facebook, pe bărbatul de 51 de ani, iar acum se vedeau pentru prima oară.

Cei doi au luat masa la un restaurant şi trebuia să se cazeze, dar au fost văzuţi ieşind nervoşi dintr-o pensiune. În câteva minute, ceea ce părea o ceartă între parteneri s-a transformat într-o tragedie.

”Un om o bătea pe o femeie acolo, trăgea femeia de uşă să se urce în maşină, ea trăgea de uşă, el o închidea. Se certau, i-a dat şi vreo câteva palme, apoi a coborât jos, a luat-o, i-a făcut un vânt şi a căzut cu capul de asfalt acolo”, a povestit un martor.

“Dânsa mâncase mai devreme acolo şi era voioasă, urca treptele voioasă. Dânsa a vrut să se urce în maşină, dânsul i-a făcut brânci, a căzut şi s-a lovit la cap… şi i-a aruncat cheia de la cameră şi a fugit”, a spus un alt martor.

După acest episod şocant, individul a plecat cu maşina, deşi abia se ţinea pe picioare din cauza băuturii. Poliţiştii l-au oprit în oraşul Comarnic şi au aflat repede că avea 1,4 la mie alcool pur în aerul expirat. În plus, nici nu are permis de conducere valabil.

Medicii n-au mai putut să facă nimic pentru femeia lovită.

Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, iar imaginile sunt probă în dosar. Individul a fost audiat, dar nu a fost reţinut. Autorităţile încă aşteaptă concluziile medicilor legişti, care urmează să stabilească din ce cauză a murit femeia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS