11.6 C
Craiova
sâmbătă, 16 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoljUn bărbat din Filiași, amenințat cu pistolul chiar în fața locuinței sale

Un bărbat din Filiași, amenințat cu pistolul chiar în fața locuinței sale

Un bărbat din Filiași, de 52 de ani, a fost amenințat cu pistolul, chiar în fața locuinței sale. Totul s-a întâmplat în timpul unui scandal pe care l-a avut cu un alt bărbat, de 38 de ani, din Brădești. Se pare că cei doi s-au certat din cauza unei femei.

Bărbatul a tras cu pistolul

Polițiștii fin Filiași au intervenit, însă cel care amenințase cu pistolul fugise de la locul scandalului. „În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat de 52 de ani, din Filiaşi, cu privire la faptul că a fost ameninţat cu un pistol. La fața locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care au stabilit faptul că, pe o stradă din Filiaşi, în faţa locuinţei apelantului, între acesta şi un bărbat de 38 de ani, din comuna Brădeşti, a izbucnit un conflict verbal,  în urma căruia, cel din urmă ar fi executat cu o armă un foc în plan vertical, după care ar părăsit locul faptei. Nu au fost înregistrate victime“, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.  

Arma a fost găsită

După ce au început cercetările, polițiștii l-au găsit pe cel vinovat și au deschis un dosar penal pe numele acestuia. „În urma verificărilor efectuate, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost găsit de poliţişti la scurt timp, la locuința sa. A fost găsită şi arma folosită, precum şi 6 cartuşe, care au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că arma face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării. Bărbatul a declarat că ar fi achiziţionat-o din Italia. Acesta a intrat cu ea în țară la începutul lunii septembrie a acestui an. Însă, nu ar fi declarat-o organelor vamale“, a mai precizat poliția doljeană.

Bărbatul de 38 de ani este acum cercetat pentru ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi contrabandă. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi.

Citește și: Care sunt cele mai bogate familii ale lumii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Lot de sos de maioneză, retras din magazine din...

Un lot de sos de maioneză este retras din...

ȘTIRI GdS