11.6 C
Craiova
sâmbătă, 16 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentUn mort şi şase răniţi într-un accident cu patru maşini pe DN 2B

Un mort şi şase răniţi într-un accident cu patru maşini pe DN 2B

Un accident produs pe DN 2 B, în judeţul Buzău, şi care s-a soldat un mort şi şase răniţi, a fost surprins într-un live pe Facebook chiar din maşina care a provocat evenimentul. În maşină erau mai multe persoane şi ascultau muzică. În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat, informează News.ro.

Accidentul a avut loc miercuri noapte, pe DN 2B, în afara municipiului Buzău.

În timp ce conducea un autoturism pe direcţia Brăila către Buzău, un şofer de 56 de ani, din Tulcea, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeaşi direcţie,  de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila. 

În urma impactului, maşina brăileanului a ricoşat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Gălbinaşi, ulterior a părăsit partea carosabilă şi a lovit  un cap de pod marginal. 

De asemenea, autoturismul tulceanului, a ricoşat într-o autoutilitară condusă pe direcţia Brăila către Buzău, de către un buzoian de 42 de ani, apoi a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod.  

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 56 de ani, rănirea a 3 pasageri ai acestuia – o tânără de 20 de ani, din Galaţi, altă tânără de 23 de ani, din Bacău şi un bărbat de 41 de ani, din Galaţi. 

Din maşina care a provocat accidentul se transmitea live pe Facebook

În urma accidentului, au fost răniţi şi şoferul de 38 de ani şi 2 pasageri ai acestuia, un bărbat de 62 de ani şi o femeie de 60 de ani, ambii din Brăila, aceştia fiind membrii ai aceleiaşi familii. 

Toate persoanele au fost preluate de ambulanţă şi transportate la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale, unele dintre victime fiind în stare gravă. 

Momentul impactului a fost surprins într-un live pe care-l făcea pe Facebook o tânără, pasageră în maşina al cărei şofer a provocat evenimentul.  

În maşină se aflau mai multe persoane şi ascultau muzică.  

Pe imagini se aude ţipătul uneia dintre tinerele din autoturism, apoi transmisiunea se întrerupe. 

Bărbatul aflat la volanul maşinii din care s-a transmis este cel care a murit în urma accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Profesoară care le spunea elevilor să nu se vaccineze,...

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani va demara o anchetă în...

ȘTIRI GdS