20.2 C
Craiova
luni, 27 septembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentO tânără din Mureş a găsit o borsetă cu 12.000 de euro

O tânără din Mureş a găsit o borsetă cu 12.000 de euro

O tânără din Mureş a găsit o borsetă plină cu bani. Femeia nu a stat nicio clipă pe gânduri şi a predat-o imediat poliţiei, informează Observatornews.

Înăutru, oamenii legii au găsit o mică avere: 12.000 de euro, mai multe carduri şi anumite înscrisuri, dar şi actele ghinionistului proprietar. Se pare că un bărbat din Republica Moldova, în vârstă de 39 de ani, a uitat să îşi ia borseta dintr-un local din localitatea Morăreni, de pe un scaun.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 7 Deda au reuşit să îl identifice şi să îi restituie bunul.

”Cu această ocazie, polițiștii felicită spiritul civic de care a dat dovadă o tânără, reprezentantă a localului public în cauză, care imediat după ce a găsit borseta cu bani, a alertat organele de poliție și le-a predat-o acestora.

Polițiștii au constatat că în interiorul borsetei se aflau peste 12.000 de euro, mai multe carduri bancare și anumite înscrisuri.

Pe baza informațiilor obținute, polițiștii au identificat proprietarul borsetei, un bărbat, de 39 de ani, din Republica Moldova, aflat în tranzit în județul Mureș, care a uitat borseta cu bani, în interiorul unui restaurant, din localitatea Morăreni, pe un scaun. Borseta, cu toate bunurile din interior, a fost restituită, ulterior, proprietarului”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 1 / „U“ Craiova – Dinamo 5-0. Ce...

Universitatea Craiova a confirmat luni seară, în derbiul etapei...

ȘTIRI GdS