23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Primul deces în Louisiana în urma uraganului Ida

(VIDEO) Primul deces în Louisiana în urma uraganului Ida

-

Cel puţin un deces a fost confirmat, după ce puternicul uragan Ida a atins zona de uscat, duminică, în Louisiana din sudul Statelor Unite ale Americii, au anunţat autorităţile, potrivit www.cbsnews.com.

Biroul şerifului din Ascension Parish, aşezare situată în statul Louisiana, a relatat că un copac a căzut pe o locuinţă din Prairieville.

Victima, un bărbat de 60 de ani, a fost declarat decedat la faţa locului.

Ida a lovit duminică statul Louisiana cu intensitatea unui uragan de categoria a 4-a, însoţit de viteze ale vântului de 240 km/h, ploi torenţiale şi valuri înalte, care au inundat mare parte din zonele de ţărm, potrivit Reuters.

Oraşul New Orleans din Louisiana era complet lipsit de electricitate duminică în urma trecerii uraganului Ida, au anunţat autorităţile acestui stat din sudul SUA.

Odată cu înaintarea sa peste zonele de uscat, uraganul Ida a slăbit din intensitate până la categoria 1 pe scara Saffir-Simpson, dar continuă să fie însoţit de viteze ale vântului de peste 160 km/h, a indicat Centrul naţional pentru uragane (NHC), într-un buletin informativ recent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cum va fi vremea de 1 Mai și de...

Temperaturile vor fi mai ridicate în Săptămâna Mare decât...

ȘTIRI GdS