13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Coliziune între trei autoturisme la Brădești. Patru persoane, rănite

Dolj: Coliziune între trei autoturisme la Brădești. Patru persoane, rănite

Patru persoane au ajuns, în această seară la spital, după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident la Brădești, Dolj.

Polițiștii din au fost sesizaţi că pe DN 6, pe raza comunei Brădești, sat Răcarii de Jos, a avut loc un accident rutier.

Potrivit IPJ Dolj, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Scaești, pe DJ 696 F, pe raza satului Răcarii de Jos, direcția către Filiași, la intersecție cu DN6, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Târgu Jiu. Acesta din urmă, din impact, a fost proiectat pe sensul opus de mers, fiind acroșat de un autoturism condus de o tânără de 22 de ani, din Craiova.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 24 de ani și cel de 20 de ani, precum și doi pasageri din autoturismul condus de cel de-al doilea, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Victimele erau conștiente și cooperante.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS