11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentConstanța: Răpită pentru a fi convinsă să se întoarcă la fostul concubin

Constanța: Răpită pentru a fi convinsă să se întoarcă la fostul concubin

Dornic să se împace cu fosta iubită, un bărbat din Constanța a recurs la un gest extrem. Individul a luat-o de pe stradă pe femeie și a urcat-o cu forța într-o mașină.

După o lună de singurătate, bărbatul a decis să încerce să se împace cu fosta iubită. Astfel, el a abordat-o pe femeie pe stradă și i-a propus să se întoarcă la domiciliul său.

Potrivit replicaonline.ro, femeia a refuzat să se împace cu fostul său concubin. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a prins-o de păr pe aceasta şi a urcat-o cu forţa într-o maşină în care se mai aflau doi indivizi.

În autoturism, bărbatul și-a îndemnat fosta parteneră de viață să-și sune tatăl și să-i spună acestuia că a decis să reia relația. Apoi, individul a dus-o pe femeie la domiciliul lui.

Acolo, situația s-a schimbat radical. Femeia a prins curaj și l-a amenințat pe bărbat că anunță Poliția, dacă nu este lăsată să plece acasă. Scăpată cu bine, femeia a alertat autoritățile.
Cazul a ajuns în atenția magistraților de la Judecătoria Hârșova.

Fostul iubit al victimei a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Pentru că și-a recunoscut fapta, unul dintre complicii bărbatului a primit 10 luni de închisoare cu suspendare, în timp ce celălalt a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu executare.

Sentința nu este definitivă. Apelul urmează să se judece la data de 14 decembrie 2021.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS