24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort şi patru răniţi după o coliziune între două autoturisme

Un mort şi patru răniţi după o coliziune între două autoturisme

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DJ 208G, între Hanul Ancuţei şi Tupilaţi, informează Agerpres.

Accidentul s-a produs luni seară, după ce un autoturism condus de un bărbat, de 83 ani, din Piatra-Neamţ, a intrat în coliziune cu un altul condus de un bărbat, de 54 ani, din Roman, care circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, de 54 ani, şi a altor trei persoane, cu vârste cuprinse între 31 şi 45 de ani, pasageri în autoturismul condus de acesta.

”Din păcate, manevrele de resuscitare efectuate în cazul bărbatului de 83 de ani au rămas fără rezultat, medicii declarând decesul acestuia”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat faptul că şoferul unui autoturism era încarcerat, acesta fiind singur în autoturism.

”Pompierii, cu ajutorul mijloacelor şi procedeelor specifice, au descarcerat un bărbat, de 83 ani, inconştient. Imediat, victima a fost preluată de un echipaj de la SAJ care a început manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanţă declarând decesul. În urma accidentului rutier produs au mai rezultat două victime (un bărbat şi o femeie), ce au fost preluate şi transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Roman de către echipajele medicale SMURD şi SAJ. Alte două persoane au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital”, a arătat Irina Popa.

Conducătorul auto de 54 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS