17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn copil de şapte ani s-a electrocutat într-un parc de joacă

Un copil de şapte ani s-a electrocutat într-un parc de joacă

Un copil în vârstă de şapte ani s-a electrocutat în timp ce se afla într-un parc de joacă din municipiul Bistriţa. În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, potrivit datelor comunicate marţi de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Paul Rodilă.

„Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa desfăşoară cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili împrejurările în care un minor de şapte ani din Bistriţa s-a electrocutat. Evenimentul a avut loc într-un parc de joacă de pe raza municipiului Bistriţa”, a transmis Rodilă, potrivit Agerpres.

Electrocutarea s-a produs lângă un stâlp de iluminat

Electrocutarea s-a produs lângă un stâlp de iluminat situat în parcul de joacă.

Din primele informaţii, angajaţii unei firme au intervenit, zilele trecute, la stâlpul respectiv, ei fiind audiaţi de către poliţişti cu privire la lucrările făcute şi modul în care le-au executat.

Alimentarea cu energie electrică a stâlpului de iluminat public, întreruptă

Pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc, alimentarea cu energie electrică a stâlpului de iluminat public din parcul de joacă unde s-a produs accidentarea copilului a fost întreruptă.

„Stâlpul respectiv a fost scos de sub tensiune, nu mai reprezintă un pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistriţa, Mihai Ruşti, care a menţionat că administraţia locală a cerut şi un punct de vedere oficial din partea firmei ce gestionează iluminatul public în municipiu, care încă nu a fost primit. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS