21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat beat și fără permis, urmărit ca în filme de polițiști

Bărbat beat și fără permis, urmărit ca în filme de polițiști

Urmărire ca în filme, sâmbătă, pe străzile din Capitală. Un șofer beat și fără permis a fugit de poliție după ce agenții de la Rutieră i-au făcut semn să oprească. Polițiștii l-au urmărit minute bune în trafic până când au reușit să-i blocheze mașina. I-au spart geamul și l-au scos cu forța din autoturism, informează Digi24.

Incidentul a avut loc sâmbătă, chiar în centrul Capitalei. Polițiștii au încercat să îl oprească pe bărbat pentru un control de rutină, dar acesta a refuzat să se conformeze și a demarat în trombă, crezând că în așa fel va putea scăpa de ei.

Agenții de poliție l-au urmărit și într-un final au reușit să-i blocheze mașina. Cu toate acestea, șoferul s-a încuiat înăuntru și a refuzat să coboare.

Polițiștii au fost nevoiți să spargă geamurile mașinii pentru a-l scoate pe bărbat din ea.

După testarea șoferului cu aparatul etilotest s-a dovedit că acesta s-a urcat băut la volanul autoturismului. Mai mult decât atât, bărbatul avea și permisul de conducere suspendat.

În acest moment se fac cercetări la Secția 1 de poliție din Capitală pentru a stabili care este pedeapsa pe care șoferul urmează să o primească.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS