16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentReținuți pentru trafic de droguri

Reținuți pentru trafic de droguri

Două persoane bănuite de efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive au fost reținute în urma unor acțiuni ale polițiștilor și procurorilor D.I.I.C.O.T. din Bistrița-Năsăud.

La data de 10.08.2021, doi inculpați au procurat și transportat fără drept, în vederea comercializării, cantitatea de 4 kilograme de substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.

La data de 11.08.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Bistrița – Năsăud și IPJ Bistrița – Năsăud au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a celor 2 inculpați, în urma căreia au descoperite cele 4 kilograme de substanțe psihoactive, precum și sumele de 120 de euro și 5.200 de lei.

Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O Bistriţa – Năsăud au efectuat 4 percheziții domiciliare, ocazie cu care au mai fost ridicate sumele de 6.300 de lei și 2.840 euro.


La aceeași dată, Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă a 2 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.
Extinzând cercetările, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud au dispus, la data de 11.08.2021, reținerea altor doi suspecți, pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca și aceștia să fie prezentați, în cursul zilei de astăzi, Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS