19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalȘofer rănit într-un accident între trei autoturisme

Șofer rănit într-un accident între trei autoturisme

Poliţiştii de la Biroul Rutier Craiova au fost sesizaţi miercuri după-amiază despre un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, care a avut loc pe bulevardul Dacia, din Craiova.

La faţa locului, oamenii legii au stabilit că un autoturism condus de o tânără, de 26 de ani, din comuna Fărțățești, județul Vâlcea, pe bulevardul Dacia, la intersecția cu strada 1 Decembrie, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 39 de ani, din Craiova.

Din impact, primul autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, din Craiova, care era oprit pe strada 1 Decembrie la intersecția cu bulevardul Dacia, pentru a acorda prioritate de trecere vehiculelor.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 39 de ani a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS