9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentÎncă un accident grav. Două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite

Încă un accident grav. Două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite

Încă un accident rutier produs astăzi se adaugă la bilanțul negru al acestei zile, după cel produs în Bacău, soldat cu șapte decese. Două persoane au murit și cinci au fost rănite, în județul Bihor, după ce două autoturisme s-au lovit frontal pe Drumul Național 19, la ieșirea din localitatea Biharia. Un copil se află printre cele două victime care au decedat, potrivit ISU.

Un accident s-a produs duminică pe DN 19 Oradea – Carei, la kilometrul 9+200 de metri, la ieşire din localitatea Biharia, judeţul Bihor. Doi oameni au murit în urma impactului, iar alți cinci sunt răniți, conform Digi24.

„ISU Crișana a mobilizat 4 echipaje de pompieri, cu o autospecială de descarcerare, ambulanță și autospecială cu apă și echipajul ATI. De la ambulanță s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD. Victimele rămase în viață au fost asistate medical și transportate la UPU”, a precizat Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Crișana.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 19 Oradea-Carei, la kilometrul 9+200 de metri, la ieşire din localitatea Biharia, judeţul Bihor, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme.

Potrivit sursei citate, circulația în zonă a fost blocată și urmează să fie reluată în cel mai scurt timp. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS