6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAtac armat la Washington, în apropierea Casei Albe. Două persoane au fost rănite

Atac armat la Washington, în apropierea Casei Albe. Două persoane au fost rănite

Un bărbat înarmat a deschis focul în afara unui restaurant mexican din Washington DC, situat la o distanță de aproximativ 1,5 km de Casa Albă, două persoane fiind rănite, relatează BBC.

Oamenii care cinau pe terasa restaurantului au început să fugă în momentul în care a început să se tragă. S-au auzit nu mai puțin de 20 de împușcături.

Atacatorul a fugit cu mașina

Martorii oculari spun că atacatorul a fugit apoi cu mașina. Două persoane au fost împușcate, iar poliția locală crede că una dintre acestea era ținta atacului, conform HotNews.

Deși numărul infracțiunilor violente a scăzut în ultima perioadă, atacurile armate sunt pe un trend ascendent atât în Washington CD, cât și în alte orașe americane.

Prezentatorul CNN Jim Acosta, printre martorii atacului

Printre martorii atacului de la Logan Circle s-a aflat și prezentatorul CNN Jim Acosta.

„Tocmai am auzit ceva ce seamănă cu focuri de armă pe starda 14 din nord-vestul Washingtonului. Oamenii fug de la popularul restaurant Le Diplomate, care se află la câteva blocuri distanță”, a relatat el pe twitter.

Jess Davidson, 27 de ani, se afla în restaurantul mexican din Logan Circle în momentul în care s-a deschis focul: ”Am crezut că voi muri”.

De obicei, atacurile armate au loc în cartierele periferice, mai sărace. De data asta însă focul a fost deschis în zona unde locuiesc politicieni, parlamentari, diplomați, doctori și jurnaliști, mai notează BBC.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS