25.3 C
Craiova
miercuri, 4 august, 2021
Știri de ultima orăEvenimentPercheziții la Brigitte și Florin Pastramă. Sunt acuzați că vindeau măști de firmă contrafăcute

Percheziții la Brigitte și Florin Pastramă. Sunt acuzați că vindeau măști de firmă contrafăcute

Polițiștii au făcut în această dimineață percheziții acasă la Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin Pastramă. Cei doi sunt acuzați că ar fi pus în vânzare măști de protecție contrafăcute sub branduri de lux precum Gucci, Louis Vuitton și Fendi, conform Digi24.

Potrivit unui comunicat al Poliției, în dosar sunt făcute cercetări pentru infracțiunea de contrafacere a unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.

Perchezițiile au fost făcute de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2.

Sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele celor două persoane

De asemenea, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele celor două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

Cei doi ar fi vândut măști pe tot parcursul anului 2020

Cei doi ar fi vândut măști pe tot parcursul anului 2020. O mască costa între 70 și 90 de lei, iar soții Pastramă ar fi vândut sute de bucăți. Anchetatorii spun că cei doi nu aveau dreptul să folosască brandurile sub care vindeau mărcile. În plus, fiind contrafăcute, măștile nu ofereau protecție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Lupte libere / Andreea Ana merge bine la JO!...

Sportiva română Andreea Beatrice Ana va intra joi în...

ȘTIRI GdS