20 C
Craiova
luni, 27 septembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentAu furat materiale de construcţii în valoare de 30.000 de lei

Au furat materiale de construcţii în valoare de 30.000 de lei

Poliţiştii doljeni au dispus reţinerea a doi bărbaţi din localitatea Milcov, judeţul Olt, acuzaţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. Potrivit oamenilor legii, suspecţii au furat materiale de construcţii din incinta unei firme din comuna Cârcea. Prejudiciul este de aproximativ 30.000 de lei.

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, au făcut, miercuri, percheziții la domiciliile a patru bărbaţi din comuna Milcov, județul Olt. În urma perchezițiilor au fost ridicate materiale de construcţii, scule şi unelte electrice. Tot miercuri, doi bărbați de 32 și 37 de ani, ambii din comuna Milcov, au fost aduşi la Craiova pentru a fi audiaţi de poliţişti.

Aceştia din urmă spun că suspecţii au furat materiale de construcţii care aparţin unei societăţi comerciale.

„Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbații ar fi pătruns, în noaptea de 6 spre 7 iulie, pe un teren din comuna Cârcea, care aparține unei societăți comerciale al cărei adminstrator este un bărbat de 52 ani, din comuna Mîrșani, de unde ar fi sustras mai multe materiale de construcții, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști în proporție de 80%, fiind predat persoanei vătămate”, au precizat oamenii legii.

Suspecţii au ajuns în arestul IPJ Dolj

Poliţiştii doljeni au mai precizat că, după ce au fost audiaţi, cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore.

„În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Cei în cauză urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au mai explicat oamenii legii.

Acest dosar de furt calificat este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gorj: Bărbat găsit spânzurat în podul unei gospodării în...

Pompierii care au fost chemați duminică seară să stingă...

ȘTIRI GdS