11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPercheziții într-un dosar de furt calificat şi şantaj. Fratele lui Emi Pian, suspect

Percheziții într-un dosar de furt calificat şi şantaj. Fratele lui Emi Pian, suspect

Poliţiştii şi procurorii fac, joi, cinci percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov într-un dosar de furt calificat şi şantaj, după ce mai multe persoane ar fi contactat o alta căreia îi dispăruse autoturismul pentru a-i fi înapoiat contra unor sume de bani.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, s-au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară şi mai multe mandate de aducere pe raza municipiului Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, şantaj şi favorizarea făptuitorului.

„În fapt, în luna mai, o persoană a sesizat dispariţia autoturismului, parcat pe o stradă din Sectorul 1. Ulterior, persoana vătămată ar fi fost contactată de persoane necunoscute, care i-ar fi transmis că, în schimbul unor sume de bani, vor determina persoanele care au sustras autoturismul să îl înapoieze”, se precizează în comunicat.

Una dintre persoane, pe numele căreia era emis mandat de aducere, a fost depistată pe raza judeţului Ialomiţa, iar în autoturismul acesteia au fost găsite şi ridicate sume de bani în lei şi euro, precum şi o armă neletală, supusă autorizării, pentru care nu deţine permis. Potrivit surselor, bărbatul este fratele lui Emi Pian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS