14 C
Craiova
miercuri, 18 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentCei doi bărbați arși în explozia de la Petromidia, transferaţi la o clinică din Germania

Cei doi bărbați arși în explozia de la Petromidia, transferaţi la o clinică din Germania

Cei doi bărbați arși în explozia de vineri de la Petromidia și internați în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală au fost transferați, astăzi, la o clinică din Germania. Toate cheltuielile de spitalizare vor fi suportate de către angajator.

 Cei doi pacienți care au fost internați inițial la spitalul din Floreasca au fost transferați la o clinică din Germania, potrivit Digi24.

„O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a efectuat luni, 5 iulie, o misiune umanitară în Germania, pe ruta Otopeni – Offenbach – Otopeni, pentru transportul, în regim de urgență, a doi pacienți care au suferit arsuri în explozia de la Rafinăria Petromidia”, se arată în comunicatul transmis, luni, de MApN.

Aeronava a decolat din Baza 90 Transport Aerian astăzi, în jurul orei 11.00, iar misiunea a fost aprobată de ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, în urma solicitării Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Sorana Cîrstea, de nerecunoscut la Strasbourg! Românca a pierdut...

Sorana Cîrstea (32 ani, 27 WTA) a fost eliminată...

ȘTIRI GdS