11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentReţinut după ce şi-a agresat soţia şi fiica în fața blocului

Reţinut după ce şi-a agresat soţia şi fiica în fața blocului

Un bărbat de 48 de ani din Pitești, care nu a respectat un ordin de protecție, a fost reținut pentru 24 de ore.

După ce a stat în fața blocului și a băut cu câțiva vecini, individul și-a bătut crunt soția și fiica, o adolescentă de 17 ani.

Unul dintre vecini a sunat la 112, iar polițiștii au ajuns imediat la locul scandalului. Acum, agresorul este cercetat și pentru violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cunoscuții spun că femeia de 37 de ani îndură bătăile de circa 16 ani, adică de la 21 de ani, când îl cunoscuse pe cel care avea să-i facă viața un calvar.

În urmă cu o lună a mai depus o plângere, dar a retras-o. În noaptea de duminică spre luni, femeia a coborât în fața blocului cu o jumătate de oră înainte de miezul nopții, după ce soțul o sunase. Atunci însă, bărbatul a luat-o de păr și a început să o lovească, iar soția lui a fugit la o vecină, apoi individul a urcat în casă și a luat-o la bătaie pe fiica lor de 17 ani. Un vecin a văzut prin ușa deschisă cum bărbatul o lovea pe tânăra care striga după ajutor și a încercat să-l potolească, dar a fost lovit și el.

Într-un final bătăușul a fost prins de polițiști, care au emis un ordin de protecție, prin care acesta nu mai avea voie să se întoarcă în locuința sa sau să se apropie de sotie și fiică. Numai că, la cinci dimineața, abia ieșit de la secția de poliție, individul s-a dus direct acasă. Femeia a sunat din nou la 112.

Acum individul a fost reținut. În urmă cu cinci ani el a mai fost condamnat tot pentru infracțiuni cu violență.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS