16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE / Trei persoane rănite într-un accident rutier

UPDATE / Trei persoane rănite într-un accident rutier

Trei persoane au fost rănite după după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate astăzi într-un accident între localităţile Brebeni şi Coteana din judeţul Olt.

„La data de 21 iunie a.c., orele 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 546, între localitățile Brebeni și Coteana. La fața locului au fost găsite două autoturisme avariate, trei persoane necesitând îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu au putut fi încă testați cu aparatul etilotest“, a comunicat IPJ Olt.

În acest moment traficul rutier este complet blocat. Polițistii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Trei persoane au fost rănite după după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident
Trei persoane au fost rănite după după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident

Potrivit ISU Olt, femeia încarcerată, în vârstă de 26 de ani, care se afla singură în autoturism, politraumatizată prin accident rutier, a fost transportată la UPU Slatina, conștientă. Celelalte două persoane, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Sibiu și o femeie, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în localitatea Comani, conștiente și cooperante, cu diverse traumatisme, au fost transportate tot la UPU Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS