24.3 C
Craiova
duminică, 24 septembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentScandal la o grădiniţă din Craiova. Două educatoare au fost agresate

Scandal la o grădiniţă din Craiova. Două educatoare au fost agresate

-

Două educatoare au fost agresate de mama a doi copii, în urma unei altercaţii izbucnite în acestă dimineaţă, într-o grădiniţă din Craiova. Motivul ar fi fost că educatoarele au refuzat să încredinţeze cei doi copii mamei lor.

Poliţiştii doljeni susţin că sesizarea a fost făcută de o femeie de 39 de ani. Pe o reţea de socializare au apărut imagini în care se observă cum cei doi copii sunt băgaţi cu forţa într-o maşină. Părea că a fost vorba de o răpire. În urma cercetărilor s-a stabilit că, de fapt, cei doi copii au fost încredinţaţi mamei lor printr-o hotărâre judecătorească.

„În această dimineaţă, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 39 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că o femeie a fost agresată în incinta unei grădiniţe, din Craiova, unde lucrează.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii, care, din primele verificări au stabilit faptul că, în această dimineaţă, o femeie de 40 de ani, din Celaru, împreună cu părinţii acesteia, s-au deplasat la grădiniţa unde se aflau cei doi copii minori, ai acesteia, în vârstă de 5 ani, care îi sunt încredinţaţi prin hotărâre judecătorească, din anul 2017.

Educatoarele ar fi refuzat să-i încredinţeze copiii femeii, pe motiv că aceştia ar fi fost aduşi la grădiniţă în ultima perioadă de către tatăl acestora, un bărbat de 42 de ani, din Craiova”, au precizat oamenii legii.

Două educatoare au fost agresate

Poliţiştii mai spun că între familia copiilor şi angajaţii grădiniţei a izbucnit un conflict.

„Pe fondul acestor neînţelegeri, a izbucnit un conflict, în timpul căruia două educatoare ar fi fost agresate fizic de către femeia în cauză şi tatal acesteia. Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că uşa de acces în incinta grădiniţei ar prezenta distrugeri, care ar fi fost provocate de cele trei persoane.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi distrugere”, au mai explicat oamenii legii.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unu procuror din cadrul Perchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

U Cluj – Universitatea Craiova 1-1 | Alb-albaștrii au...

Universitatea Craiova nu a reușit să se impună în...

ȘTIRI GdS