10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie a murit, după ce a operat-o un paznic al spitalului, care a pretins că este medic

O femeie a murit, după ce a operat-o un paznic al spitalului, care a pretins că este medic

Shameema Begum, în vârstă de 80 de ani, a murit la două săptămâni după ce paznicul a efectuat intervenția chirurgicală pentru a trata o rană la spate în sala de operații a spitalului guvernamental Mayo din Lahore, transmite independent.co.uk.

Familia femeii a povestit că au dus-o la spital pentru o intervenție, iar paznicul s-a apropiat de ei, susținând că este medic și s-a oferit să acorde ajutor.

După operație, starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit

După operație, starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit, având sângerări. Când s-au întors la spital, acolo au cerut informații și au aflat ulterior că bărbatul care pretindea că este medic fusese angajat, de fapt, ca paznic.

„Nu putem ține pasul cu ceea ce face fiecare medic și cu ce face toată lumea în orice moment. Este un spital mare”, a precizat un oficial al spitalului.

Bărbatul a fost arestat, iar un alt angajat – reținut

Mai mult, nu ar fi pentru prima dată când bărbatul pretinde că este medic. În trecut, a tratat mai multe persoane cu probleme de sănătate.

În urma faptelor sale, bărbatul a fost arestat, iar un alt angajat, care l-ar fi ajutat în timpul intervenției, a fost, de asemenea, reținut.

Autoritățile au decis să efectueze o autopsie pentru a stabili cu exactitate cauza decesului femeii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS