24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiova: Și-a sechestrat soția și soacra în apartament. Poliția a intervenit

(VIDEO) Craiova: Și-a sechestrat soția și soacra în apartament. Poliția a intervenit

-

Polițiști din cadrul Secţiei 3 Craiova au fost sesizați aseară că un bărbat își tine soția și soacra închise în locuință și nu le permite să iasă afară.

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluției pentru a permite soției și soacrei sale să iasă afară.

La fața locului s-au deplasat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj precum și un echipaj din cadrul I.S.U. Dolj.

Forțele de ordine prezente la fața locului, după analizarea situației de fapt, au luat hotărârea sa pătrundă în locuință.

Astfel, cu ajutorul unei scări, polițiștii au reușit să pătrundă în locuința situată la etajul 1, pe o fereastră a apartamentui.

Din fericire, intervenția s-a finalizat cu succes iar persoanele implicate nu au suferit vătămări corporale.

Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti și condus la sediul secției pentru audieri, în vederea stabilirii situației de fapt.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză, în cursul nopții de 5/6 iunie, le-ar fi agresat fizic pe cele două femei.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, însă cele două femei s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și violență în familie, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova, urmând ca la finalizare sa fie propusă soluție legală.

De asemenea, în cursul nopții trecute, bărbatul a fost transportat la un spital de specialitate, în vederea efectuarii unui consult medical, unde a rămas internat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiovean prins în flagrant delict când vindea droguri

Un craiovean a fost prins în flagrant delict în...

ȘTIRI GdS