22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Traficanți de droguri, prinși după ce au depășit poliția pe banda de urgență

(VIDEO) Traficanți de droguri, prinși după ce au depășit poliția pe banda de urgență

-

Doi traficanți de droguri au fost prinși cu cocaină în valoare de 500.000 de lire sterline (n.r. – 580.000 de euro) asupra lor, după ce au depășit o mașină de poliție pe banda de urgență a unei autostrăzi din Marea Britanie, potrivit  BBC.

Aflați într-un autovehicul BMW i8, cei doi indivizi s-au lansat într-o depășire lungă pe banda de urgență, deoarece circulația pe autostrada M6 se desfășura cu dificultate.

În depășire, traficanții de droguri au avut ghinionul de a trece pe lângă o mașină de poliție care circula regulamentar. Imediat, oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului în care se aflau cei doi bărbați. La un moment dat, șoferul BMW-ului urmărit a dat impresia că va opri, însă a accelerat brusc.

Polițiștii nu au cedat și au continuat să urmărească mașina traficanților. Dornici să scape de oamenii legii, indivizii au circulat și cu o viteză de 180 km/oră.

La un moment dat, traficantul aflat la volan a oprit mașina, iar celălalt bărbat a coborât cu un rucsac și a fugit. Acesta a fost prins de polițiști în timp ce încerca să se urce într-un taxi. Rucsacul său, în care se aflau drogurile, a fost găsit într-un tufiș. Oamenii legii au recuperat cinci kilograme de cocaină.

Nu după mult timp, șoferul BMW-ului a oprit și a fost arestat și el.

Simon Pagget și Dean Stone le-au spus polițiștilor că dețineau cocaina cu intenția de a o distribui. Cei doi au fost condamnați la șapte, respectiv șase ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS