16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort și un rănit după ciocnirea a două TIR-uri pe A1

Un mort și un rănit după ciocnirea a două TIR-uri pe A1

Un bărbat a murit şi altul a fost rănit, miercuri dimineaţă, într-un accident rutier pe A1 în care au fost implicate două TIR-uri, circulaţia pe prima bandă pe sensul Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 21, fiind restricţionată, în zona localităţii Bolintin Vale din judeţul Giurgiu, informează News.ro.

Două camioane de mare tonaj a fost implicate într-un accident rutier produs miercuri dimineaţă pe autostrada Bucureşti – Piteşti. În urma impactului, o persoană a murit, iar o parte din încărcătura din unul dintre camioane a ajuns pe carosabil.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, accidentul a avut loc la kilometrul 21 al autostrăzii, pe sensul de mers către Bucureşti. 

„Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre acestea fiind inconştientă. Este vorba despre un pasager care se afla într-unul dintre camioane. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluat de echipajele SAJ şi SMURD care au început manevrele de resuscitare.  Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului”, transmite ISU Giurgiu.

A doua persoană implicată în accident – şoferul unuia dintre TIR-uri – este rănită, primind îngrijiri la faţa locului de la paramedicii SMURD.  Bucăţi din caroseria celor două camioane, dar şi o parte din încărcătura unuia dintre ele au ajuns pe şosea. Pompierii au acţionat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS