10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSuporteri de fotbal bătuți pe o stradă din Craiova

Suporteri de fotbal bătuți pe o stradă din Craiova

Un bărbat de 33 de ani, din comuna Fărcașești, județul Gorj, a sesizat aseară la 112 că în timp ce se afla pe strada Ecaterina Teodoroiu, din Craiova, a fost agresat fizic de mai multe persoane, care purtau însemnele unei echipe de fotbal din Craiova.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că pe strada respectivă, ar fi izbucnit un conflict spontan între 5 persoane, din județul Gorj și alte persoane, care nu au fost găsite la fața locului.

În urma conflictului, 3 persoane din cele 5 din județul Gorj, ar fi fost agresate fizic, fără a necesita acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, cele 5 persoane au declarat faptul ca le-au fost luate fularele de la gât și că în urma altercației au pierdut un rucsac în care se afla un telefon mobil.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și identificarea tuturor persoanelor implicate în conflict, urmând ca la finalizare să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS