10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAmendaţi pentru că au ieşit din carantină

Amendaţi pentru că au ieşit din carantină

Poliţiştii doljeni au amendat trei persoane care au încălcat măsura carantinării la domiciliu. De asemenea, oamenii legii, ajutaţi de luptători din cadruL SAS Dolj, au întrerupt o petrecere organizată într-un restaurant din comuna Cârcea.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Secției 6 Craiova verificat persoanele izolate şi carantinate înscrise pe lista transmisă de către DSP Dolj. Oamenii legii nu au găsit la domiciliu, la adrea de pe strada Brestei, un tânăr de 23 de ani, din comuna Voinesti, județul Dămbovița și o tânără de 20 de ani, din Craiova, care figurau drept carantinați.
Cei doi au fost amendaţi cu câte 1.000 de lei.

Sâmbătă, polițiștii din Filiași au depistat în Argetoaia un tânăr de 28 de ani, care figura ca având dispusă măsura carantinării la domiciliu. Şi acesta a fost amendat cu 1.000 de lei.

Petrecere întreruptă de poliţişti

Potrivit oamenilor legii, tot sâmbătă, a fost întreruptă o petrecere l acare participau mai multe persoane.

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că la un restaurant din comuna Cârcea este în desfășurare o petrecere privată. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și luptători din cadrul SAS Dolj, care au intervenit pentru întreruperea evenimentului și dispersarea personelor participante.
Polițiștii au identificat administratorul restaurantului și două persoane care au organizat evenimentul, fiind aplicate sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020″, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă reamintesc că evenimentele private de tip nunţi, botezuri, mese festive sunt interzise în continuare. De asemenea, în această perioadă nu este permisă activitatea operatorilor economici de a desfășura activități tip club/discotecă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS