28.3 C
Craiova
luni, 27 septembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentAccident rutier cu două victime la Târgu Jiu

Accident rutier cu două victime la Târgu Jiu

Două persoane au fost rănite noaptea trecută într-un accident rutier la Târgu Jiu. Echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din comuna Turcinești, în timp ce conducea un autoturism pe Bld.

Constantin Brâncuși, din direcția strada Mihai Eminescu în direcția Bld. Constantin Brâncuși, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus din direcția Piața Centrală către Bld. Constantin Brâncuși, de către un tânăr de 29 de ani, din comuna Turburea, cât și cu un autoturism parcat pe banda 1 a bulevardului Constantintin Brâncuși.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a doi bărbați de 41 și 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 26 de ani, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Percheziții la o femeie de 73 de ani, bănuită...

Poliţiştii din Botoşani au percheziţionat locuinţa unei femei, de...

ȘTIRI GdS