20.6 C
Craiova
marți, 4 octombrie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentAmenzi de peste 34.000 lei pentru o petrecere din comuna Coțofenii din Față

Amenzi de peste 34.000 lei pentru o petrecere din comuna Coțofenii din Față

Un eveniment privat a fost întrerupt duminică de polițiști din Melinești, aceștia aplicând sancțiuni contravenționale de peste 34.000 de lei.

În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în comuna Coțofenii din Față, are loc o petrecere privată, la care participă mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul secției care au stabilit faptul că în curtea unui imobil din localitate era în desfășurare o petrecere de logodnă. În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui tânăr de 29 de ani, care a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Totodată, politiștii au identificat 49 de persoane participante la petrecere, fiind aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 24.500 de lei. În urma intervenţiei la fața locului, persoanele participante au părăsit locul de desfăşurare al evenimentului, petrecerea privată fiind întreruptă.
Polițiștii continuă verificarile pentru identificarea tuturor persoanelor participante la petrecere în vederea sancționării contravenționale a acestora.

Evenimentele private de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt interzise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS