14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoljean reținut pentru conducere fără permis

Doljean reținut pentru conducere fără permis

Polițiștii doljeni au dispus reținerea unui bărbat de 46 de ani, din Plenița, cercetat într-un dosar de conducere fără permis și refuzul reoltării de probe biolgice. Bărbatul a fost depistat de polițiști conducând un autoturism în localitatea Orodel.

Reprezentanții IPJ Dolj au explicat că bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe de sânge.

”În cursul zilei de ieri, polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au oprit pentru control, un bărbat de 46 de ani, din Caraula, care conducea un autoturism pe strada Sfantu Nicolae din comuna Orodel.
În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, cel în cauză a refuzat atat testarea cu aparatul alcooltest cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat oamenii legii.

Aceștia din urmă mai spun că bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și refuzul prelevării de mostre biologice. În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Doljeanul va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Băilești cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS