12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO): Tânăr bătut într-o staţie peco din Bucovăţ

(VIDEO): Tânăr bătut într-o staţie peco din Bucovăţ

-

Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 41 de ani, acuzat că a bătut un tânăr de 26 de ani. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o staţie peco din localitatea doljeană Bucovăţ. În imaginile suprinse de camerele video se observă cum victima este lovită cu pumnii şi picioarele.

Potrivit oamenilor legii, victima a depus o plângere la Secţia Rurală Bucovăţ.

„La data de 25 aprilie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de un bărbat de 26 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, cu privire la faptul că în noaptea de 24/25 aprilie, a fost agresat fizic de o persoană.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că bărbatul în cauză, în timp ce se afla la o staţie peco pe raza comunei Bucovăţ, ar fi fost lovit în zona feţei de către un bărbat de 41 de ani, din comuna Vârvoru de Jos”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tineri amendați pentru că au dat jos un banner...

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați,...

ȘTIRI GdS