3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrupul carbonizat al unei femei, găsit pe un câmp

Trupul carbonizat al unei femei, găsit pe un câmp

O femeie, de 43 de ani, din judeţul Botoşani, a fost găsită carbonizată pe un câmp aflat la 8 km de locuinţa sa. Ea fusese dată dispărută în urmă cu câteva zile, iar poliţiştii afirmă că aceasta şi-ar fi dat foc, informează news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis luni că femeia dată dispărută a fost găsită decedată pe un teren extravilan, la distanţă de aproximativ 8 km de locuinţa sa.

Anchetatorii au constatat că trupul femeii era carbonizat. 

“Verificările efectuate până în acest moment ne conduc la ipoteza conform căreia aceasta ar fi comis un act suicidal. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele”, a anunţat IPJ Botoşani. 

Sursa citată menţionează că în activităţile de căutare au fost implicaţi peste 30 de poliţişti, jandarmi, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă cu o şenilată şi voluntari.

Poliţiştii au fost anunţaţi că femeia, de 43 de ani, din comuna Tudora, a plecat de acasă pe 23 aprilie şi nu a mai revenit la domiciliu şi nici nu şi-a contactat familia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS