31.4 C
Craiova
joi, 16 septembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO: Actorul american Armie Hammer, acuzat de viol

VIDEO: Actorul american Armie Hammer, acuzat de viol

-

Actorul american Armie Hammer, cunoscut pentru filme precum „Network” şi „Call Me By Your Name”, a fost acuzat de viol, faptă din 2017, de o femeie din Los Angeles, potrivit BBC.

Femeia, de 24 de ani pe nume Effie, a făcut acuzaţiile joi, în timpul unei conferinţe virtuale.

Hammer, de 34 de ani, a negat acuzaţiile. Avocatul lui a spus că sunt „scandaloase” şi că Hammer „salută oportunitatea de a stabili un record”.

Poliţia din Los Angeles a declarat pentru BBC că Hammer este suspect de agresiune sexuală într-o anchetă deschisă pe 3 februarie.

Reclamanta a făcut acuzaţiile împotriva actorului în timp ce citea o declaraţie pregătită.

Ea a vorbit alături de avocata pentru drepturilor femeilor Gloria Allred, afirmând că l-a cunoscut prima dată pe Hammer pe Facebook, în 2016, pe când avea 20 de ani. „M-am îndrăgostit de el imediat”, a spus ea.

Femeia a pretins că, pe măsură ce relaţia a progresat, Hammer a folosit „tactici de manipulare pentru a mă controla”. Ea a spus că el i-a „testat devotamentul faţă de el, pe măsură ce a devenit din ce în ce mai violent”.

Femeia l-a acuzat că a abuzat-o „mental, emoţional şi sexual”

Femeia l-a acuzat pe actor că a abuzat-o „mental, emoţional şi sexual”. Ea a precizat că presupusul viol a avut loc pe 24 aprilie 2017.

„Armie Hammer m-a violat timp de patru ore în Los Angeles, timp în care m-a lovit în repetate rânduri cu capul de un perete, învineţindu-mi faţa”, a descris ea. „În acele ore, am încercat să scap şi nu m-a lăsat. Am crezut că mă va ucide. Apoi, a plecat fără să-l intereseze starea mea. Am fost şocată şi nu am crezut că cineva despre care credeam că mă iubeşte ar putea să-mi facă asta”. Femeia a afirmat că s-a gândit la sinucidere, adăugând că a simţit o „imensă vină” pentru că nu a vorbit mai repede despre acest lucru.

Într-un comunicat trimis către BBC, avocatul lui Hammer Andrew Brettler a respins acuzaţiile. Avocatul a subliniat că toate relaţiile lui Hammer cu femei au fost „complet consensuale, discutate şi în acord prealabil şi reciproc”.

Hammer şi soţia sa, prezentatoarea TV Elizabeth Chambers, şi-au anunţat divorţul în iulie 2020. Chambers a transmis o declaraţie luna trecută, spunând că sprijină „orice victimă a atacurilor sau abuzurilor”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Primăria Bârlad cumpără aparat de cafea de 8.000 de...

Consilierii locali din Bârlad au votat să cumpere un...

ȘTIRI GdS