10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Operațiune de salvare a două persoane dintr-o camionetă suspendată pe un pod

(VIDEO) Operațiune de salvare a două persoane dintr-o camionetă suspendată pe un pod

-

Un set de lanțuri de siguranță pentru remorci și o muncă rapidă și atentă a echipajelor de urgență au salvat două persoane după ce camioneta lor a plonjat de pe un pod, lăsându-le atârnând deasupra unui defileu adânc din sudul Idaho.

Poliția de stat din Idaho a răspuns accidentului la aproximativ 14.45. Luni, a declarat purtătorul de cuvânt al ISP, Lynn Hightower, potrivit www.idahostatesman.com. Un soldat a găsit un bărbat și o femeie în interiorul camionetei care atârna, cu capul în jos, de pe marginea podului care se întindea pe defileul Malad. Defileul este îngust, dar are o adâncime de aproximativ 30,48 metri sub pod, aproximativ înălțimea unei clădiri de 10 etaje. Defileul ajunge la aproximativ 76,20 metri adâncime în punctul său cel mai adânc.

Singurul lucru care a împiedicat căderea autovehiculului Ford F-350 din 2004 a fost setul de „lanțuri de siguranță” care susțineau rulota atașată. Un soldat de stat și adjunctul șerifului local au folosit mai întâi un set suplimentar de lanțuri dintr-un semi-camion din apropiere pentru a ajuta la susținerea camionetei suspendate, menținându-l în poziție până când ar putea ajunge salvatori suplimentari cu macarale, echipamente de salvare cu frânghie și alte echipamente.

Potrivit martorilor, şoferul ar fi pierdut controlul asupra volanului, maşina s-a izbit de un parapet, apoi a ieşit de pe drum.

Salvatorii au reuşit să stabilizeze vehiculul cu nişte lanţuri, apoi au coborât cu ajutorul unor cabluri până la oameni şi i-au adus în siguranţă pe pod. În mașină erau și doi câini care au fost şi ei recuperaţi.

O macara a fost adusă pentru a ridica maşina suspendată, înainte să se prăbuşească în râpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS