17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn câine a intrat cu mașina stăpânului într-o clădire

Un câine a intrat cu mașina stăpânului într-o clădire

Poliția din Sturgeon Bay, statul american Wisconsin, a fost chemată pe strada Michigan nr. 242 după ce un vehicul a intrat în clădirea Fairfield, potrivit NBC.

Șoferul a spus polițiștilor că și-a parcat Jeep-ul la o benzinărie și s-a îndreptat spre Bakery Sunflower. La scurt timp și-a văzut Jeep-ul în fața clădirii Fairfield de peste drum.

Șoferul a spus că este sigur că și-a parcat mașina și a lăsat schimbătorul în pozițai parcare. El a spus polițiștilor că și-a lăsat câinele său australian Callie, în vârstă de 5 ani, în Jeep și bănuiește că animalul a lovit schimbătorul de viteze.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Dar localnicii glumesc acum și spun că patrupedul a rămas… pieton.

Tony Scimeca, manager The Fairfield Building: “Aveam semnal prost la telefon şi am zis ‘Stai puţin, mi s-a părut c-ai zis că un câine a intrat cu maşina în clădire’. Ea mi-a spus ‘Da, ai auzit bine’. Bineînţeles că au apărut o mie de glume…Dacă o să-i crească asigurarea sau dacă mai avea alte accidente la activ”.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în accident. Structura clădirii a avut însă de suferit şi un perete trebuie reparat.

Stăpânul câinelui este mulțumit că nu există victime, dar va fi nevoit sa acopere pagubele făcute de prietenul necuvântător.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS