16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Recompensă pentru prinderea a doi bătrâni care au furat bijuterii din mai multe magazine

(VIDEO) Recompensă pentru prinderea a doi bătrâni care au furat bijuterii din mai multe magazine

Doi bătrâni au fost filmați de camerele de supraveghere dintr-un magazin de bijuterii în timp ce subtilizau lanțișoare de aur. Proprietarul ultimei bijuterii păgubite oferă 500 de lei recompensă pentru orice informații legate de aceștia. Cei doi au furat un lanț de aur în valoare de 4.000 de lei.

Recompensa 500lei! Hoti debijuterii!

Posted by Aurica Fanaru on Monday, March 15, 2021

Ineditul cuplu de hoți a dat mai multe lovituri la bijuterii din Bărlad, Vaslui și Iași, iar poliția se află pe urmele lor, scrie Vremea Nouă.

Bătrâna se arată interesată de anumite bijuterii, în timp ce bătrânul care o însoțește stă mai retras, atingând însă și el, din când în când, produsele expuse, se vede în imaginile făcute publice de ultimul proprietar păgubit.

”În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unui material video în care sunt prezentate două persoane care ar fi fost implicate în săvârșirea unei infracțiuni de furt, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: La data de 4 februarie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizati prin plângere și au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea identificării persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale față de acestea”, a transmis IPJ Vaslui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS