17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr de 19 ani, ucis de un șofer băut

Tânăr de 19 ani, ucis de un șofer băut

În această seară, un tânăr de 19 ani a murit în urma accident rutier, provocat de un șofer băut, în localitatea Moțățăi.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Dolj, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 561 A, pe raza localității Motăței s-a produs un accident rutier.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un autoturism condus de un barbat, de 36 de ani, din Motoței, pe DJ 561, pe raza localității Moțăței, din direcția Plenița către Bailești, a lovit din spate un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, care a fost proiectat într-un alt autoturism care era stationat într-o parcare și ulterior s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, din pacate, a rezultat decesul tânărului de 19 ani.

Celălalt conducator auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza, polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS