17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAnchetă la o şcoală, după ce un băiat a bătut o fată, iar colegii au aplaudat

Anchetă la o şcoală, după ce un băiat a bătut o fată, iar colegii au aplaudat

Poliţiştii din judeţul Argeş au deschis o anchetă după ce au fost făcute publice imagini cu un băiat de clasa a VI-a care loveşte o fată cu un an mai mare, la o şcoală din Dobreşti. În timp ce fata este agresată, alţi elevi aplaudă, informează news.ro.

În imaginile filmate cu telefonul se vede cum un elev intră în clasă pentru a lovi o fată, care cade, podeaua fiind udă.

În timp ce agresorul o loveşte de mai multe ori, ceilalţi elevi aplaudă. 

„Poliţiştii argeşeni desfăşoară verificări cu privire la o stare conflictuală petrecută la o unitate de învăţământ de pe raza localităţii Dobreşti. Din verificări s-a stabilit că starea conflictuală s-ar fi petrecut în data de 4 martie a.c., în pauză, între un băiat de clasa a VI-a şi o fată din clasa a VII-a, elevi ai respectivei unităţi de învăţământ”, a transmis, marţi, Poliţia Judeţeană Argeş. 

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti desfăşoară cercetări în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. 

„Totodată, situaţia este monitorizată de  poliţiştii din cadrul Biroului de Siguranţă Şcolară Argeş, care au planificat desfăsurarea de activităţi preventive cu elevii unităţii şcolare, în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului Scolar Judeţean Argeş”, a arătat sursa citată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS