34.5 C
Craiova
duminică, 3 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăEvenimentDoljeancă de 33 de ani, cercetată în Italia pentru jaf armat şi şantaj

Doljeancă de 33 de ani, cercetată în Italia pentru jaf armat şi şantaj

Curtea de Apel Craiova a dispus arestarea unei femei de 33 de ani, din Goicea, pe numele căreia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare. Femeia este cercetată în Italia pentru jaf armat şi şantaj.

Potrivit poliţiştilor doljeni, femeia a fost depistată vineri, în comuna Goicea.

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, cu sprijinul Secției 14 Poliţie Rurală Bârca au depistat, în comuna Goicea, o femeie de 33 de ani, din localitate, persoana urmărită la nivel internaţional. Pe numele acesteia, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare în vederea extradării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracţiunilor de jaf organizat sau armat şi şantaj”, au precizat oamenii legii.

Tot vineri, femeia a fost dusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, iar procurorii au emis pe numele ei o ordonanţă de reţinere pentru 24 ore. Sâmbătă, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dolj, femeia a fost arestată preventiv. Mandatul de arestare a fost emis de Curtea de Apel Craiova.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Dispune arestarea provizorie a persoanei solicitate C.V., în vederea predării către autorităţile judiciare din Italia pe o perioadă de 15 zile începând cu data de 6.03.2021 până la data de 20.03 2021, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare”, a dispus instanţa.

Hotărârea Curţii de Apel Craiova nu este definitivă şi poate fi contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS