22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort și doi răniți după ce un autoturism s-a răsturnat la Caracal

Un mort și doi răniți după ce un autoturism s-a răsturnat la Caracal

Sâmbătă, 27 februarie, în jurul orei 12.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin 112 despre faptul că un accident a avut loc pe strada Walter Mărăcineanu, din municipiul Caracal.

În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau cinci persoane, printre care și un copil, în vârstă de 11 luni.

Pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, precum și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță au intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale victimelor.

O femeie a fost găsită în stop cardio-respirator

La sosirea echipajelor, toate victimele se aflau în afara autoturismului.

O femeie, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Caracal, a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind imediat începute manevrele de resuscitare. Aceasta nu a răspuns manevrelor și a fost declarată decedată.

O femeie, în vârstă de 25 de ani, politraumatizată, și copilul, fără urme vizibile de traumă, au fost transportați la CPU Caracal.

Tot la CPU Caracal a fost transportat și șoferul autoturismului, în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, cu traumatism la membrul superior stâng. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența alcoolului.

Cea de-a cincea persoană implicată în accident, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost monitorizat la locul evenimentului și a refuzat transportul la spital.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS